Afrojack in Maassilo Rotterdam voor opnames College Tour! Uitzending 3 oktober 2014!

Yes, ik was bij de opnames van College Tour met Afrojack! Vet gaaf om ‘the man’ live te ontmoeten! Uitzending is op vrijdag 3 oktober!


’Over Afrojack’

De Hollywood Reporter noemt hem een “Global pop icon, ready to conquer the world”. Afrojack, één van de beste DJ’s ter wereld was op woensdag 24 september te gast bij College Tour om 12:30 in de Maassilo Rotterdam.

Als Nick van de Wall wordt hij geboren op 9 september 1987 in Spijkenisse. Al jong ontstaat zijn liefde voor elektronische muziek. Met het nummer Take Over Control in 2011 heeft hij meteen een wereldwijde club hit in handen; de plaat krijgt een platinum status in Amerika. Vanaf dan komt Afrojacks carrière in een sneltrein terecht. Afrojack richt zijn eigen platenlabel Wall Recordings op en tekent een deal met het legendarische Wynn Hotel in Las Vegas waar hij meerdere malen per jaar komt om grote shows te geven.


’Wereldstatus’

Opeens staat de hele muziekindustrie in de rij om met hem te werken. Hierop volgen samenwerkingen met onder meer David Guetta, Madonna en Chris Brown Het nummer Give Me Everything samen met Pitbull en Ne-Yo verkoopt wereldwijd 8 miljoen exemplaren en staat overal op nummer 1. Voor zijn remix van het nummer ‘Collide’ van Leona Lewis ontvangt Afrojack zelfs een Grammy. In 2013 tekent hij bij het beroemde platenlabel Universal Music group, een enorme erkenning voor zijn succes. Hij staat als headliner op de grootste festivals ter wereld, heeft als 2e DJ ooit zijn handen op de Hollywood Walk Of Fame staan en staat 17 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event met een soloshow in de Ziggo Dome.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *